Schoonbrood Tegelwerken

Diensten

De diensten

Van uw tegelzetter in Geleen

Hoewel de titel tegelzetter anders doet vermoeden biedt Schoonbrood Tegelwerken een uitgebreid pakket aan diensten in ongeveer 25 kilometer rond Geleen. U kunt bij ons terecht voor het aanleggen of renoveren van badkamers, stucwerk voor binnen en buiten en de aanleg van terrassen en looppaden in uw tuin in de zomermaanden.

Tegelzetten

Tegelzetter met ruime ervaring

Inmiddels zijn wij ruim 15 jaar werkzaam als tegelzetter. Hierdoor beheersen wij alle facetten van het vak en kunnen u daarom de beste kwaliteit garanderen. Wij adviseren u graag over de betegeling die het best aansluit bij uw wensen. Bent u bijvoorbeeld bang voor uitglijden in de badkamer dan zijn ruwe vloertegels een goede keuze. Het assortiment is zeer uitgebreid zodat voor elke smaak wel een passende wand- of vloertegel beschikbaar is. Voor de hechting aan de ondergrond maken wij gebruik van de beste lijmen om zo een goede duurzaamheid van de betegeling te garanderen.

Renovatie

Complete aanleg van badkamers

Wij verzorgen de complete aanleg van uw badkamer voor u. Wij beschikken over een betrouwbaar netwerk van partners die dezelfde hoge kwaliteitsnormen als wij hanteren. Elk van deze partners heeft zijn of haar eigen specialisme. Hierdoor bent u verzekerd van professioneel loodgieterswerk, vakkundige aanleg van de elektriciteit en de plaatsing van het sanitair. Ook de betegeling en het kitwerk wordt deskundig en degelijk door ons uitgevoerd. Om het voor u inzichtelijk te maken hoe wij de ruimte het meest efficiënt kunnen indelen maken wij een tekening. Zelfs voor de wat kleinere badkamers is veel haalbaar wat op het eerste gezicht niet mogelijk leek zoals de plaatsing van een ligbad. U kunt hierbij vertrouwen op onze ruime ervaring en expertise.

Vraag een offerte aan

Wij verzorgen

Stucwerk voor binnen en buiten en de aanleg van terrassen

Ook voor stucwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan met u in gesprek over welke kleur en soort stucwerk het best past in uw interieur. Wij beheersen alle soorten stucwerk en maken gebruik van de beste kwaliteit materialen voor een net en duurzaam resultaat van het stucwerk aan uw wanden. Ook verzorgen wij stucwerk aan een gevel. Wilt u de gevel in dezelfde kleur gestuct hebben dan kan dat zonder meer uitgevoerd worden door ons. Kiest u voor een andere kleur dan is in sommige gevallen een vergunning van de gemeente nodig. Vraagt u hiernaar bij uw gemeente. In de zomermaanden breiden wij ons dienstenpakket uit met de bestrating van tuinen. Ook het aanbrengen van verlichting in uw tuin behoort tot de mogelijkheden.

Logo Schoonbrood Tegelwerken

Voor een schitterend resultaat en de beste kwaliteit!

Neem contact op

Onze specialiteiten

  • Tegelwerk
  • Badkamer renovatie
  • Stucwerk
  • Bestrating
© 2024 Schoonbrood Tegelwerken | Privacyverklaring | Deze website is gebouwd door Power Internet | Hosting door RJ Hosting