Schoonbrood Tegelwerken

Over ons

Over ons

Uw tegelzetter in de omgeving van Geleen

In de regio Geleen is Schoonbrood Tegelwerken uw vakbekwame tegelzetter. Wij zijn werkzaam in ongeveer 25 kilometer rond Geleen en bedienen particulieren en bedrijven in onder andere Geleen en Sittard. Wij hebben ons onder andere gespecialiseerd in de complete aanleg van badkamers, zowel ingeval van nieuwbouw als bij renovaties van bestaande badkamers. Dankzij onze ruime ervaring en creativiteit adviseren wij u desgewenst uitgebreid over een optimale benutting van de ruimte in de badkamer en de juiste keuze van het sanitair. Uiteraard zijn uw smaak en het beschikbare budget bepalend voor de uiteindelijke inrichting van uw badkamer.

Renovatie

Complete aanleg van badkamers

Om het voor u visueel te maken hoe de uiteindelijke badkamer eruit komt te zien schetsen wij de indeling. Een aanleg wordt door ons volledig in eigen beheer uitgevoerd. Dit omvat onder andere het aanleggen of verleggen van leidingen, de aanleg van de elektriciteit, de plaatsing van het sanitair, stucwerk aan wanden en plafonds, het betegelen en het kitwerk. Door het inzetten van onze partners, elk met hun eigen specialismen, kunnen wij de volledige aanleg van uw badkamer garanderen. U krijgt nooit te maken met een wirwar van contactpersonen. U heeft maar één aanspreekpunt voor een duidelijke communicatie en een snelle voltooiing van de werkzaamheden.

Ruime ervaring

Ervaren en betrouwbare tegelzetter en specialist in de aanleg van badkamers

Wij hebben inmiddels een ervaring van ruim 15 jaar als tegelzetter en in het aanleggen van badkamers. Hierdoor kunt u vertrouwen op onze expertise en het leveren van absolute kwaliteit. Wij maken gebruik van de beste materialen. Mocht u nog aanvullende wensen of is iets niet geheel naar uw zin ondanks onze goede zorgen dan kunt u rekenen op een goede nazorg. Wij keren dan terug en samen komen wij er zeker uit. Onze slogan is ‘afspraak is afspraak’ en daar mag u ons aan houden.

Wij verzorgen

Stucwerk voor binnen en buiten en de aanleg van terrassen

Wilt u uw interieur een geheel nieuwe uitstraling geven? Wij beheersen alle vormen van stucwerk. Wij luisteren goed naar uw wensen en komen samen met u tot een plan van aanpak. Het stucen van de wanden gebeurt op een professionele manier voor een fraai en duurzaam resultaat. Ook voor stucwerk aan de gevel zijn wij graag uw partner. Als de gevel in dezelfde kleur wordt gestuct is geen vergunning van de gemeente nodig. Verandert het straatbeeld door een afwijkende kleur dan is mogelijk een vergunning vereist. Informeert u hiernaar bij uw gemeente. In de zomermaanden kunt u ons ook inschakelen voor het aanleggen van terrassen en looppaden in uw tuin. Daarnaast kan onze elektricien functionele verlichting en sfeerverlichting installeren in uw tuin.

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden en/of een vrijblijvende offerte? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op.

Logo Schoonbrood Tegelwerken

Voor een schitterend resultaat en de beste kwaliteit!

Neem contact op

Onze specialiteiten

  • Tegelwerk
  • Badkamer renovatie
  • Stucwerk
  • Bestrating
© 2024 Schoonbrood Tegelwerken | Privacyverklaring | Deze website is gebouwd door Power Internet | Hosting door RJ Hosting